İlhan Cavcav: "Üzülmez farklı, ben farklı adam istiyorum"

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, transfer çalışmaları ve teknik direktör İbrahim Üzülmez'le sorun yaşadığı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav yaptığı açıklamada, İstanbul takımlarının transfer piyasasını yükseltmesini eleştirdi. Cavcav, teknik direktör İbrahim Üzülmez'le aralarında sorun yaşandığı iddialarını ise yalanladı.

Gençlerbirliği'nin transfer çalışmaları hakkında bilgi veren kulüp başkanı İlhan Cavcav; Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer piyasasını yükseltmesinden yakındı. Tribünlere yeterli sayıda seyirci gelmediğini aktaran Cavcav, buna karşın stat kirası ve bakımı için yıllık 1 milyon lira harcadıklarını belirtti.

İstanbul takımlarının futbolcular için yüksek bonservis ve maaş verdiğini ifade eden Cavcav, "En müstesna adam olursa verdiğimiz para 500 bin Euro fakat basında okuduğum zaman çıldırıyorum. Piyasanın böyle yükseltilmesinin yegane sebebi Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'dir. Biz Anadolu kulüpleri olarak bunların yanında piyon olarak kalıyoruz. Bu itibarla da Ankaralılar haklı olarak, 'niye şampiyonluğu oynamıyorsunuz' diyor. Bizim çocuklarımız 300, 400 lira öbürü 3 milyon Euro alırsa, tabi ki biz bu çocukları motive etmekte de baya zorlanıyoruz. Yaklaşık 38 sene gibi bir zaman kulüp başkanlığı yapıyorum ve Gençlerbirliği takımının menfaatlerini koruyorum. Diğer Anadolu kulüpleri içerisinde 2 defa 3 defa ligden çıkan, düşen bir sürü takımlar oldu. Allah'a çok şükür bizim başımıza böyle bir olay gelmedi" şeklinde konuştu.

"ÜZÜLMEZ İLE ARAMIZDA HİÇBİR SORUN YOK"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'le aralarında anlaşmazlık yaşandığı iddialarıyla ilgili olarak da konuşan Cavcav, "Kavga yok. Oyuncu değişikliği. Ben başka birini almak istiyorum o başka birisini almak istiyor." Cavcav, Üzülmez'in istediği futbolcunun maliyetinin 2-2,5 milyon lira olduğunu ve bu nedenle iddiaların ortaya atıldığını ifade etti. Cavcav, İbrahim Üzülmez'le dün görüştüklerini ve aralarında herhangi bir sıkıntı olmadığını sözlerine ekledi.

Bu açıklamanın ardından kulüp binasında yönetim kurulu ve Üzülmez ile görüşen İlhan Cavcav, ismini açıklamadığı futbolcu ile ilgili kararı gelecek hafta vereceklerini belirtti. (DHA)