Şok'un cirosu 2022 yılında yüzde 108,7 arttı

Şok Marketler, 2022 yılında cirosunu yüzde 108,7 artışla 59,3 milyar TL’ye yükselttiğini ve çalışan sayısının ise 45 bini aştığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şok Marketler, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, ciro artışı ve çalışan sayısı hakkında bilgi verdi. Buna göre, Şok Marketler, 2022 yılında cirosunu yüzde 108,7 artışla 59,3 milyar TL’ye yükseltti, çalışan sayısı ise 45 bini aştı.

Anka'nın aktardığına göre açıklamada ŞokMarketler CEO’su Uğur Demirel’in değerlendirmelerine de yer verildi. Demirel şirket faaliyetleri hakkında şunları aktardı:

HATAY ARSUZ’DA YAKLAŞIK 200 TON LİMONU SATIN ALDIK: Özellikle sebze ve meyve alanındaki satın almalarımızda önceliği bölgedeki üreticilere veriyoruz. Hatay Arsuz’da bahçelerde olgunlaşan yaklaşık 200 ton limonu üreticilerle beraber toplayarak satın aldık. Böylece ağaçta bekleyen ürünlerin dallarda çürümesini engellerken, çiftçimize de gelir imkanı sağladık.

İŞE ALIMLARDA ÖNCELİĞİ DEPREMZEDELERE VERECEĞİZ: Öte yandan istihdama olumlu katkı sağlayabilmek için bu yıl ülkemiz çapında yapacağımız işe alımlarda önceliği ilgili işin gereksinimlerini karşılayan depremzede vatandaşlarımıza vereceğiz. Milletimizle güç birliği yaparak bu zor günleri atlatacağımıza inanıyoruz. (HABER MERKEZİ)