Sokakta bir kadına saldırıp, Allah'a ve Atatürk'e hakaret eden zanlı yakalandı

Ankara'da bir kadın sokakta yürürken saldırıya uğradı. Kadın, şikayetinde saldırganın Allah'a ve Atatürk'e hakaret edip, sonra kendisine saldırdığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da, Allah'a ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edip, ardından sokakta bir kadına saldıran şüpheli yakalandı.

DHA'nın haberine göre, 20 Ekim günü saat 21.20 sıralarında Etimesgut ilçesinde polis merkezine başvuran H.T. isimli kadın, yolda yürürken karşısına çıkan ve tanımadığını ifade ettiği kişinin bir anda kendisine, Allah'a ve Atatürk'e hakaret etmeye başladığını, ardından ise kendisine saldırarak darp etmeye çalıştığını söyleyip şikayetçi oldu. 

Söz konusu şikayet üzerine Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi tespit etmek için çalışma başlattı. Saldırganın kimliğini tespit eden ekipler, bugün saat 19.00 sıralarında şüpheli E.K.A.'yı gözaltına aldı.

"Atatürk aleyhine işlenen suçlar", "alkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "Kasten yaralama", "Hakaret" ve "Tehdit" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan şüpheli, polis merkezine götürüldü.

Şüpheli E.K.A.'nın psikolojik tedavi gördüğü belirtildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Ankara Etimesgut