Sokak röportajında 'Uyuşturucu satıyorum' diyen genç gözaltında

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yapılan bir sokak röportajında "Uyuşturucu satıyorum. Bu devirde yapılmayacak iş değil" diyen genç, gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da geçtiğimiz günlerde bir sokak röportajında "Uyuşturucu satıyorum" ifadelerini kullanan U.A. isimli genç, polis tarafından gözaltına alındı. U.A. hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasına özendirmek" suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

DHA'nın haberine göre, Sancaktepe'de geçtiğimiz günlerde bir sokak röportajında mikrofon uzatılan genç, "İllegal ne iş yapıyorsunuz" sorusuna "Ben hap satıyorum, uyuşturucu satıyorum. Dolandırıcılık yapıyorum" diye cevap verdi. Soruyu soran kişinin "Şaka mı, ben senin yapmadığını ümit ediyorum" sözlerine ise genç, "Şaka değil yapıyorum. Bunları yayınlayabilirsiniz. Bu devirde yapılmayacak iş değil" diyerek karşılık verdi. Söz konusu sokak röportajına ait görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

Görüntülerin ardından İstanbul Emniyeti, U.A. olduğunu belirlediği kişinin Sancaktepe'de oturduğunu tespit etti. U.A'nın evine yapılan operasyonda U.A gözaltına alındı, evinde ise 51 adet tabanca fişeği bulundu. (HABER MERKEZİ)