Şişli Belediye Başkan Yardımcısı gözaltına alındı

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz gözaltına alındı. Yavuz ve birlikte gözaltına alındığı 18 kişiyle ilgili 'PKK/KCK adına faaliyet yürüttükleri' suçlaması olduğu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da bugün düzenlenen operasyonda 'PKK/KCK adına faaliyet gösterdikleri' gerekçesiyle 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan 19 kişi arasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da bulunduğu açıklandı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında farklı ilçelerde toplam 28 adrese baskın düzenlendiği belirtiliyor.

Mezopotamya Ajansı'na göre şu ana kadar gözaltına alınanların isimleri şöyle: Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz, HDK Halklar ve İnançlar Meclisi üyesi Çiğdem Kılıçgün Uçar, gazeteciler Davut Uçar ve Kesire Önel, Anadolu Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ANYAKAY-DER) üyesi Alaattin Altıntaş, eski HDP Üsküdar İlçe Eş Başkanı Erşan Ongulu, Mehmet Karadağ, Muhsin Demir, Marmara Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Dayanışma Derneği (MATUHAYDER) Eş Başkanı Hüsnü Taş ile derneğin yöneticileri Muhlis Bozdemir, Nazım Adıgüzel, Yusuf Çelik ve Emine Kaya. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler şişli belediyesi