Sinop'ta barış yemeğinde silahlar ateşlendi: 2 ölü, 6 yaralı

Sinop'ta husumetli iki grubun barışmak için biraraya geldiği buluşmada daha büyük kavga çıktı. Silahlar ateşlenince 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kavga hastane önünde de devam etti.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sinop'un Boyabat ilçesinde, husumetli olan 2 grup, barışmak için bir restoranda buluştu. Ancak taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayda 8 kişi, vücutlarına isabet eden mermilerle yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Boyabat 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Aşkın Ç. ve Cemal E. vefat etti.

HASTANE ÖNÜNDE DE KAVGA ÇIKTI, ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

Kavga haberinin duyulmasıyla hastane önünde de gerginlik çıktı. Polisin müdahale ettiği arbede sonrası çok sayıda kişi, gözaltına alındı. İlçede yoğun güvenlik önlemi alınırken, soruşturma başlatıldı. Vali Erol Karaömeroğlu ve İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin de ilçeye gelerek olayla ilgili bilgi aldı.

2 kişiyi öldüren Tuncay D. tutuklandı.


Sinop Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise "Yaşanan olaya hızlı bir şekilde müdahale edilmiş olup, olaya karıştığı tespit edilen failler gözaltına alınmıştır" denildi. (SİNOP-DHA)