Sınır dışı edilen yolcu olay çıkardı, THY uçağı acil iniş yaptı

Kamerun'un Douala şehrine gitmek üzere İstanbul'dan havalanan THY uçağı, Türkiye'den sınır dışı edilen bir yolcunun olay çıkarması nedeniyle Malta'ya acil iniş yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'den sınır dışı edilmek üzere İstanbul - Douala seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağına bindirilen yolcu olay çıkardı. Pilot "uçuş güvenliği" sebebiyle Malta Havalimanı'na acil iniş yaptı. 

DHA'nın aktardığına göre THY'nin TK-667 sefer sayılı Boeing 737 MAX tipi uçağı Kamerun Douala seferini yapmak üzere saat 17.50'de İstanbul Havalimanı'ndan kalktı. Kalkıştan bir süre sonra Türkiye'den sınır dışı edilen bir yolcu, önce yolcularla sonra da kabin ekibiyle tartışmaya başladı. Bunun üzerine kabin görevlileri durumu uçağın kaptan pilotuna bildirdi. Sınır dışı edilen yolcunun uçuş güvenliğini tehlikeye sokması nedeniyle, pilot Malta Uluslararası Havalimanı hava trafik kontrol kulesiyle irtibata geçerek acil iniş için izin istedi. THY uçağı yerel saatle saat 18.30'da havalimanına sorunsuz bir şekilde indi. (HABER MERKEZİ)