Netflix, Malcolm&Marie’nin haklarını satın aldı

Netflix, Malcolm&Marie'nin haklarını satın aldı. Film Netflix'te yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix, 30 milyon dolarlık bir anlaşmayla karantinada çekilen, başrollerini Zendaya ve John David Washington'ın paylaştığı Sam Levinson filmi “Malcolm & Marie”nin dünya çapındaki haklarını aldı. “Malcolm&Marie”, bir film yapımcısı olarak Washington'u ve kız arkadaşı olarak Zendaya'yı bir film galasından eve döndükten sonraki saatlerde takip ediyor.

Beyazperde'nin aktardığına göre, korona virüsü salgınının ortasında çekilen filmin yapım ekibi, seti korona virüsünden arındırmak ve WGA, DGA ve SAG-AFTRA gibi büyük loncaların onayını kazanmak için büyük çaba harcadığını belirtti.

Filmin senaryosunu yazan, yapımcılardan biri olan ve yönetmen koltuğuna oturan Levinson yaptığı açıklamada, "Birçoğu benim 'Euphoria' ailem olan bu oyuncu kadrosuna ve ekibe böylesine belirsiz zamanlarda bir araya geldikleri için fazlasıyla minnettarım. Bu filmi birlikte yapabildiğimiz için kendimizi ayrıcalıklı hissettik ve bunu büyük bir sevgiyle yaptık. Bu maceranın, film yapımcılarına, hikayelerini dünyanın her yerinden izleyicilere ulaştırma özgürlüğünü tanıyan Netflix'le finale ulaşacak olmasından dolayı hepimiz heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Filmin 30 milyon dolarlık satışı, bu yılki Toronto Uluslararası Film Festivali'nden, Netflix'in çarpıcı anlaşmalarla büyük ölçüde hakim olduğu sanal pazardan çıktı. Yayıncı, Halle Berry’nin ilk yönetmenlik denemesi olan "Bruised"in küresel hakları için 20 milyon dolar harcarken, Vanessa Kirby'le Shia LaBeouf'u bir araya getiren drama "Pieces of a Woman"ı da satın aldı.