Spike Lee’nin yeni filmi Netflix'te yayınlanacak

Spike Lee’nin “Da 5 Bloods” filmi Netflix’te: Film 12 Haziran'da yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spike Lee yönetmenliğindeki “Da 5 Bloods” filmi 12 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak. Sosyal medya hesabından filmin afişi ve yayın tarihini paylaşan Lee, “İşte ‘Da 5 Bloods’ın posteri. Yeni Spike Lee filmi 12 Haziran’da Netflix’te tüm dünyanın erişimine açılacak. Lütfen kontrol edin. Barış ve sevgilerle, Spike” ifadelerini kullandı.

“Da 5 Bloods” vizyona girmeyip yalnızca Netflix’te yayınlanacak olsa da film stüdyosuna yakın bir kaynak film için teatral sürümün planlandığını ve bu nedenle filmin 2021 Oscar Ödülleri için uygun olduğunu doğruladı.

Oyuncu kadrosunda Chadwick Boseman, Jonathan Majors, Paul Walter Hauser, Delroy Lindo ve Clarke Peters gibi isimlerin yer aldığı film Netflix’in en yüksek profilli yaz filmleri arasında görülüyor.

En son BlacKkKlansman filmi ile “En İyi Uyarlanmış Senaryo” dalında ilk Oscar ödülünü kazanan yönetmen Lee, daha önce “She's Gotta Have It” filmini iki sezon süren bir Netflix dizisine uyarlamış ve yapımcılığını üstlenmişti. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)