Daft Punk, Black Glasses’ın müziklerini besteleyecek

Argento’nun film müziklerini Daft Punk besteleyecek: Sinemamı yakından biliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korku sinemasının önemli isimlerinden biri olan yönetmen Dario Argento, uzun bir aradan sonra “Black Glasses” filmiyle sinemaya geri dönecek. Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda filmle ilgili açıklamalarda bulunan Argento, filmin müziklerini uzun yıllardır bir albüm çıkartmayan, elektronik müziğin önemli temsilcilerinden Daft Punk’ın besteleyeceğini belirtti.

Argento’nun açıklamalarına göre, “Black Glasses”ın çekileceğini duyan elektronik müzik ikilisi Daft Punk, bir arkadaşları vasıtasıyla yönetmenle iletişime geçerek filmde beraber çalışmak istediklerini dile getirdi. Argento’nun belirttiğine göre şu sıralar filmin müzikleri üzerinde çalışan ikili, yakın zamanda film için hazırladıkları demo şarkıları yönetmene gönderecek.

Black Glasses, Çinli bir anne ile çocuğunu odak noktasına alacak. Roma’da geçecek olan film için yönetmen, “Benim suç filmlerime geri dönüşüm olacak. Çinli bir anne ile çocuğunun Roma’da geçen macerası. İkinci kısımda olaylar onları Lazio’nun gür ve kayalık kırsalına götürüyor. Toskana vadilerinin tatlılığından farklı, ama benim için güzel” dedi.

Salgının ardından yönetmenle Roma’da buluşacak olan Daft Punk, filmin senaryosu yönetmenin bugüne kadar en ilginç işlerinden biri olarak yorumluyor. (HABER MERKEZİ)