Bu hafta sinemada ne var?

Bu hafta vizyona 5 yeni film giriyor. Vizyondaki filmler arasında, aksiyon ve komedi filmleri var.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 5 film vizyona giriyor. Filmler arasında, 1 yerli film bulunuyor.

'Sadakat Yolunda'

Megan Leavey, hayatın çıkmazlarında kaybolmuş ve yolunu bulmak için asker olmaya karar veren genç bir kadındır. Zorlu eğitim sürecinde onun hayata tutunmasını sağlayan, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Rex adlı köpek olur. Rex, bomba tespit ekibinde görev alan agresif bir savaş köpeğidir. Hatta Rex, bir önceki eğitmenini ısırarak kolunu kırdığı için Megan ile görevlendirilir. Fakat Megan pes etmez. Aralarındaki bağ gelişip güven arttıkça Irak'ın savaş ortamındaki tüm tehditlere rağmen başarılı bir ekip olurlar. Ama Rex, sadece askerlerin hayatını kurtarmakla kalmaz… Kısa sürede Megan'ın da en yakın arkadaşı olmayı başarır ve bu kalbi soğumuş kadına tekrar sevmeyi öğretir. Rex haksız yere elinden alındığında ise Megan, onu sahiplenebilmek için hayatının en tutkulu savaşını vermek zorunda kalacaktır.

'Çılgın Hırsız 3'

İnsanlığı tehdit eden son kötüyü ele geçirmekte başarısız olup kovulduktan sonra Anti-Kötüler Birliği'nden kovulan Gru, kendisini büyük bir kimlik krizinin ortasında bulur. Ancak, gizemli bir yabancı ortaya çıkar ve Gru'ya uzun zaman önce kaybettiği ikiz erkek kardeşinin haberini verir. Kardeşi, ikizinin çılgın adımlarını umutsuzca takip etmek isterken eski bir süper kötü de kötü olmanın ne kadar iyi bir his olduğunu yeniden keşfedecektir.

'Şansımı Seveyim'

Şanssızlığıyla tanınan Sebahattin (Cem Gelinoğlu), büyüdüğü mahalleye geri döner. Bütün mahalleli şanssızlıkları mıknatıs gibi çeken Sebahattin'in dönüşü yüzünden çok endişelidir. Kim bilir başlarına yine ne işler açacaktır? Kadersizliğine boyun eğmiş olan Sebahattin, Yaprak'la (Zeynep Tuğçe Bayat) tanışınca talihinin döndüğüne ikna olur. Ama şanssızlık bu ya, Yaprak yıllar önce ahını aldığı Durmuş'un kız kardeşidir. Yaprak'ın Sebahattin'i kabul etmesinin tek yolu, Sebahattin'in kendisini Durmuş'a affettirmesidir. Ancak şanssızlıklar Sebahattin'in yakasını bırakmayınca, en yakın arkadaşı İzzet (Gökhan Kıraç) ile ümitsizce kaderini değiştirmenin ve Yaprak'a kendisini kabul ettirmenin yollarını aramaya başlar.

'Şanslı Logan'

Steven Soderbergh'in yönettiği Logan Lucky, Kuzey Carolina'da NASCAR yarışları esnasında gerçekleştirecekleri bir soygunla yüklü bir paranın üzerine konmayı hedefleyen iki kardeşin hikâyesini konu ediniyor.

'Terminatör 2: Mahşer Günü (3D)'

Skynet, 29 Ağustos 1997'de bilinç kazanıp nükleer bir saldırıyla 3 milyardan fazla insanın ölümüne neden olmuştur. Bu olaydan yıllar sonra, 2029'da John Connor, makinelere karşı savaşta insanlığın lideri konumundadır. Makineler, geçmişe yok edici bir robot gönderip John'u 10 yaşında olduğu dönemde öldürme planı yaparlar. John ise kendini korumak için, daha önce annesi Sarah'ı öldürmek göreviyle geçmişe yollanan yok edici makinenin üst modelini geçmişe gönderir. John Connor'ı korumaya çalışan Terminator ve öldürmeye programlı T-1000 arasındaki mücadele sürerken, henüz yaşanmamış 1997 felaketi öncesi Skynet de faaliyete geçmek üzeredir. İkisinden hangisinin üstün geleceği, insanlığın kaderini belirleyecektir.