Bu hafta sinemada ne var?

Bu hafta vizyona 8 yeni film giriyor. Vizyonda bu hafta korku, aksiyon, drama ve komedi filmleri bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu hafta vizyona giren 3 yerli, 5 yabancı olmak üzere 8 filmi derledik.

'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'

Valerian (Dane DeHaan) ve Laureline (Cara Delavingne), tüm evrenin düzenini sağlayan insan gezegeni hükümeti için çalışan özel ajanlardır. Kumandanlarının (Clive Owen) emri doğrultusunda, Valerian ve Laureline, evrenin her köşesinden binlerce farklı türe ev sahipliği yapan, nefes keseci güzellikteki gökada metropolü Alpha'ya göreve giderler. Alpha'nın 17 milyonluk halkı, evreni iyileştirmek için tüm yeteneklerini, teknolojilerini ve kaynaklarını ortaya koymuşlardır. Fakat ne yazık ki, Alpha'daki herkes aynı amaca hizmet etmiyordur; tam tersine, bir takım görünmeyen güçler korkunç bir tehlikeyi üzerilerine salmak üzere iş başındadır.

'Sarışın Bomba'

Berlin Duvarı’nın çöküşü ve süper güç birliklerinin değiştirilmesi öncesinde Berlin’de geçen filmde MI6’in en ölümcül suikastçısı Lorraine Broughton, Soğuk Savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin’e gönderilir. Berlin istasyon şefi David Percival ile işbirliği yaparlar ve ikisi gerilim dolu büyük bir aksiyona atılırlar.

'Düzensiz Düzenbazlar'

Küçük hile ve üçkağıtçılıklarla yolunu bulmaya çalışan, ancak bir türlü dikiş tutturamayan Mümtaz (Ömür Gecü) ve sadık yardımcısı Ziya (Metin Keçeci) için o gün diğer günlerden farksız başlamıştır. Ancak yola çıkmalarının ardından, bir zamanlar kazıkladıkları Kara Davut'un adamları tarafından yakalanırlar. İkilinin hayatlarını kurtarabilmek için Davut'un bir işini halletmeleri gerekmektedir.

'Cin Ayet-i Aşk'

Selim ve Elif, mutlu evlilikleri olan bir çifttir. Hayalini kurdukları köy evine doğru yol alırken kaza geçirirler. Selim' in tüm yaşamı o köyde değişir ve zor bir kararla yüzleşmek zorunda kalır. Aşkı için her şeyi göze alan Selim için hayat artık eskisi gibi olmayacaktır. Yıllar sonra yolları bu köye düşen üç genç kız aslında onların bile aklına gelemeyeceği bir amaç için oradadırlar. Zeynep'i bu köyde geçmişini hatırlatacak büyük bir sürpriz beklemektedir.

'Çılgın Kolej'

Özel bir kolejdeki öğrencilerin başarısızlığına çözüm olarak başarılı bir öğrenciyi koleje kabul ederler. Anadolu'nun bağrından kopan ve burslu olarak koleje gelen Niyazi okuldaki diğer öğrencilerin dikkatini çeker. Öğrencilerin sürekli Niyazi ile dalga geçmeleri onun okulu bırakmasına neden olur. Kadınlar üzerine kitap çıkaran ünlü yazar Serdar ile karşılaşan Niyaz, çapkınlık ve kızların kontrolün sanatını öğrenir ve kendini yeni maceralar içerisinde bulur.

'Orman Çetesi'

Orman Çetesi ile tanışın! Kaplan gibi çizgili penguen Maurice ve evlatlık oğlu japon balığı Junior... Zeki minik maymun Gilbert ve yumrukbaz goril Miguel... Hepsinin ortak bir amacı var; ormanın kötü karakteri Koala Igor'dan kendilerini ve yaşam alanlarını korumak. Bir zamanlar Kaplan Natacha tarafından bozguna uğratılan Igor, intikam için geri döndü! Şimdi eski topraklar ve Orman Çetesi için güçleri birleştirme zamanı!

'Davud ve Câlûd: İnanç Savaşı'

Epik film Davut ve Câlût hikayesini temel alıyor. İsrail Krallığı'nın gelecekteki hükümdarı Davud ile efsanevi savaşçı dev Calüt arasında dillere destan bir düello yaşanacaktır. Peki kazanan taraf kim olacaktır?... Timothy A. Chey'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Miles Sloman, Jerry Sokolosky, Paul Hughes yer alıyor.

'Churchill'

Winston Churchill, 1944 Haziran'ında bir milyon askere yakın müttefik kuvvetin gizlice İngiltere'nin güney kıyısında toplandığını öğrenir. Avrupa'yı istila etmeye ve Nazilerin sonunu getirmeye kararlıdırlar. Önlerinde duran tek şey ise Churchill'dir. Churchill, 1915 yılında Gelibolu sahillerinde vermiş olduğu yanlış kararın sonuçlarının tekrarlanmasından korkmaktadır. Yıllarca süren çatışmalarla tükenen ve kuşku ve depresyondan dolayı rahatsız olan Churchill, ülkesinin Blitz'e direnmesine yardımcı olan bir kahramandır. Ancak, savaş planını destekleme gücünü bulmak için soğukkanlı eşi Clementine'ın desteğine ihtiyaç duyacaktır.