Comic Con 2017 başladı

Fantastik ve bilimkurgu sinemasının en büyük fuarı Comic Con, San Diego'da başladı. Game of Thrones, Walking Dead, Stranger Things, Outlander, Vikings gibi dizilerin tüm merak edilenleri fuarda sergileniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Comic Con 2017, Perşembe günü San Diego'da başladı. Çok sayıda panel ve gösterimin yapıldığı animasyon, fantastik ve bilimkurgu filmlerinin en büyük fuarının yüzbin kişinin üzerinde ziyaretçi ağırlaması bekleniyor. Filmlerin yapımında kullanılan en son teknolojiler, efektler ve her türlü detayın tanıtıldığı fuar 4 gün sürecek.

Sanal gerçeklik (Virtual Reality) sunumları bu seneki Comic Con'da daha önce hiç olmadığı kadar geniş yer alacak. Game of Thrones, Walking Dead, Stranger Things, Outlander, Vikings gibi sevilen yapımların kastlarının yanısıra yeni yapımların kastları da fuarda sunuldu. Comic Con'un vazgeçilmezleri Marvel, DC Comic ve Star Wars'un görkemli standları her sene olduğu gibi ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

İLGİ GÖRMESİ BEKLENEN FİLMLER

Süper kahraman filmleri dışında bu senenin en ilgi çekecek yapımların Harrison Ford'lu 'Blade Runner 2049', Halle Berry ve Channing Tatum'lı 'Kingsman The Golden Circle' ve Will Smith'in yeni Netflix filmi 'Bright' olması bekleniyor. Bu sene diğer göze çarpan ayrıntı ise internet platformunda yayın yapan şirketlerin neredeyse büyük stüdyolara kafa tutacak kadar çok yapımla boy göstermeleri oldu. (DHA)

fuargdozel