Sinem Çiçek'in ölüm raporu çıktı: Darp edilmiş

İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra kendisinden haber alınamayan ve bir gün sonra hastanede hayatını kaybeden Aslıhan Sinem Çiçek'in ölüm raporu çıktı. Buna göre Çiçek, ölmeden önce darp edilmiş.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz günü İzmir Bayraklı'daki evinden iş görüşmesine gitmek üzere çıktı. Çiçek'ten haber alamayan babası Serdar Çiçek, polise kayıp başvurusunda bulundu. Çiçek'in bir gün sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'nde olduğu tespit edildi. Çiçek, 27 Temmuz'da hastanede hayatını kaybetti.

Çiçek'in ölüm raporu ortaya çıktı. Raporda, Çiçek'in ölmeden önce darp edildiğine yönelik bulgular yer aldı. 

DHA'nın haberine göre, iş görüşmesi için evinden çıkan 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, yaralı halde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ailesinin hakkında kayıp başvurusu yaptığı Çiçek'e ne olduğuna yönelik soruşturma devam ediyor. Çiçek'in ortaya çıkan ölüm raporunda, darp edildiği belirtildi.

Ekipler Çiçek'in şüpheli ölümüyle ilgili olarak Burak Kaya'yı gözaltına aldı. Çiçek'in cep telefonu üzerinde bulunan Kaya, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe 'gasp' suçundan tutuklandı. (HABER MERKEZİ)