Sinan Oğan yayını bitirmek istedi, Fulya Öztürk 'sözü vardı' dedi

CNN Türk canlı yayında Sinan Oğan sorulan soru bitmeden eliyle işaret yaptı. Fulya Öztürk, "Sinan Bey’in BBN TÜRK’e 14.00’da yayın sözü vardı" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna bir gün kaldı. Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ilk turda resmi turlara göre yüzde 5,17 oranında oy aldı. Oğan ikinci turda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Oğan'ın adayı olduğu ATA İttifakı'nın bileşenlerinden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

'HAYAL ÜRÜNÜ YORUMLAR'

CNN Türk'ten Fulya Öztürk, Sinan Oğan'ı konuk etti. Sinan Oğan, CHP ve Ümit Özdağ konusu açılınca daha sorulan soru bitmeden eliyle 'saati işaret' eden bir hareket yaptı.

Bunu gören Fulya Öztürk de soru sormaktan vazgeçip programı kapadı. Tartışmalara yol açan bu anlarla ilgili Fulya Öztürk sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Öztürk açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yine hayal ürünü yorumlar :) 1.5 saat sürmüştü program ve Sinan Bey’in BBN TÜRK’e 14.00’da yayın sözü vardı… O hareketi yaptığı an saat 14.00’a geliyordu :) Tamam mııı uydurma makineleri." (HABER MERKEZİ)