Şili Devlet Başkanı Boric kaydırağa sıkıştı: '10 dakika sonra...'

Anayasa Konseyi seçimleri için gittiği Magallanes'te çocuk parkındaki kaydıraktan kaymaya çalışan Şili Devlet Başkanı Boric, kaydırağa sıkıştı. Görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Güney Amerika ülkesi Şili'nin Devlet Başkanı Gabriel Boric, başkent Santiago'nun Punta Arenas bölgesindeki bir çocuk parkında kaydığı kaydırağa sıkıştı. Boric'in kaydırağa sıkıştığı anlar, sosyal medyada paylaşıldı.

Şili'nin Bio Bio Chile haber sitesinin aktardığına göre, Santiago'nun Magallanes bölgesindeki meydanlardan birindeki çocuk parkında partneri Irina Karamanos ile yürüyüş yapan Şili Devlet Başkanı Boric, karşılarına çıkan kaydıraktan kaydı, fakat bir gece önce yağan yağmur sebebiyle sıkıştığı üzeri kapalı kaydırağın içinden dakikalarca çıkamadı. 

'KAYDIRAĞI KIRDIKTAN SONRA İŞTE ÇIKIYOR'

Pazar günü yapılan Anayasa Konseyi seçimleri için memleketi Magallanes'te bulunan Boric'in bu anları etraftakilerce kayda alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, görüntüyü çeken kadının, "Bu çok komik; işte çıkıyor... Cumhuriyetimizin başkanı sıkıştı" dediği duyuldu. Videoda ayrıca, "Kaydırakta 10 dakika sıkıştıktan ve onu kırdıktan sonra olgun devlet başkanımız dışarı çıkıyor" ifadeleri yer aldı.

Görüntülerle ilgili Şili Devlet Başkanlığı'na ulaşan Bio Bio Radyosu ise devlet başkanının ailesi ve partneri ile izin gününde olduğu yanıtını aldı. (DIŞ HABERLER)