Shrek 5'in vizyon tarihi 'yanlışlıkla' ortaya çıktı

Oscar ödüllü bir animasyon serisi "Shrek"in 5'inci filminin vizyon tarihi ortaya çıktı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - William Steig'in 1990'da yazdığı bir masaldan uyarlanan Oscar ödüllü animasyon serisi "Shrek"in 5'inci filmi için hazırlıklar devam ediyor. NBCUniversal çalışanlarından birinin dalgınlıkla yaptığı Linkedln paylaşımı, filmin ne zaman vizyona gireceğini ortaya çıkarttı.

WebTekno'nun Comic Book'tan aktardığı habere göre, Linkedln'de bir paylaşım yapan NBCUniversal çalışanı, bu paylaşımda filmin 2025 yılında yayımlanacağını söyledi. Çalışan daha sonra gönderisini sildi. 

İlk kez 2001 yılında yayınlanan Shrek'in konusu şöyle:

Çirkin görünümlü, yeşil bir canavar olan Shrek, son derece mutlu bir yaşam sürer. Çamur banyosu yapmaktan ve kendi bataklığında yaşamaktan son derece mutlu olmasına karşın, çevresindekiler, hatta öz anne ve babası bile onun görüntüsüne, pis kokusuna dayanamaz. Ancak Shrek'in kendine güveni tamdır ve bütün bu olumsuzluklar onun moralini bozmaz. Günlerden bir gün güzel prenses Fiona, bir ejderha tarafından kaçırılır. Duloc ülkesinin iktidar hırsıyla yanıp tutuşan yöneticisi Lord Farquad, prensesi kurtarmak için Shrek'ten yardım ister. Lord, ideal eş olarak prenses Fiona'yı seçmiştir ve onu ejderhaya bırakmaya hiç niyeti yoktur. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler Shrek 5 shrek vizyon