Show TV'nin dört dizisinin ikisi gitti: 'Üç Kuruş' ve 'Oğlum' final yapıyor

Show TV, iki dizisi için daha final kararı aldı. Bu hafta Ay Yapım imzalı "Üç Kuruş" dizisi, 28. bölümüyle final yapacak. "Oğlum" dizisinin de mayıs sonuna doğru final yapması bekleniyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Show TV halihazırda yayınladığı dört dizisinden ikisi için final kararı aldı. "Üç Kuruş" ve "Oğlum" dizilerinin mayıs ayının sonuna doğru final yapması planlanıyor. 

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, pazartesi günü izleyicilerle buluşan "Çukur" dizisinin final yapmasının ardından, yine aynı gün 'Çukur'un devamı' olarak belirtilen "Üç Kuruş" dizisi ekrana geldi. Kanal, Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünde yer aldığı diziyi düşük reytingleri nedeniyle 28. bölümüyle bitirmeye hazırlanıyor. 

'OĞLUM' DİZİSİ DE FİNAL YAPACAK

Yine Ay Yapım imzasını taşıyan Show TV’nin bir başka yapımı için de final kararı alındı. Songül Öden, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar, Canan Ergüder, Serhat Teoman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı "Oğlum" dizisi, beklenen reytinglere ulaşamadı. "Oğlum" dizisinin de mayıs sonuna doğru final yapması bekleniyor. 

Show TV daha önce "Yalancı", "İçimizden Biri", "Kahraman Babam" gibi dizilerine erken final yapmıştı.