Sherlock’un yaratıcısından oyunculara çağrı: Lütfen geri dönün

Yönetmen Steven Moffat, Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’a 'Sherlock'un beşinci sezonu için çağrıda bulundu. Moffat, "Martin ve Benedict, lütfen geri dönün" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Sherlock' dizisinin yaratıcısı Steven Moffat, beşinci sezon ile diziye devam etmek istediğini açıkladı. Moffat, oyuncular Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’a çağrıda bulundu.

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, Radio Times Covers Party etkinliğinde konuşan Steven Moffat, oyuncuların projeye geri dönmesi durumunda “hemen yarın bu işe girişebileceklerini”  dile getirdi. “Bütün olay Benedict ve Martin’e bağlı” diyen Moffat, "Şu anda (oyuncuların) yapmak istedikleri şeyin bu olduğunu düşünmüyorum. Bu kesinlikle adil. Ama birileri, bu dizinin benim yüzümden yapılmadığını düşünüyorsa; şunu söyleyebilirim ki bana kalsa senaryoyu hemen yarın yazmaya başlardım" ifadelerini kullandı. 

'MARTIN VE BENEDICT, LÜTFEN GERİ DÖNÜN'

Moffat, iki oyuncuya, "Daha büyük ve daha iyi işlerin peşindeler ama… Martin ve Benedict, lütfen geri dönün" diyerek çağrıda bulundu. 

Moffat ayrıca, dizide Bayan Hudson karakterini canlandıran ve geçen yıl 84 yaşında hayatını kaybeden Una Stubbs’ı da andı. Yönetmen, seti yeniden kurduklarında Stubbs’ı sihirli bir şekilde de olsa tekrar orada göremeyecek olmalarının kendilerini çok üzdüğünü söyledi. 

İlk sezonu 2010 yılında yayınlanan ve toplamda 4 sezon sürerek 2017’de final yapan 'Sherlock'ta Sherlock Holmes rolünü Benedict Cumberbatch, Doktor John Watson rolünü ise Martin Freeman canlandırmıştı. IMDb’de 9.1 puan ortalamasına sahip olan BBC yapımı, 9 defa da Primetime Emmy ile ödüllendirilmişti.