Şenol Güneş'ten Dele Alli açıklaması: Hayırlısı olsun...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dele Alli hakkında çıkan 'Sezonu kapattı' iddialarıyla ilgili olarak "Şu anda onu konuşacak durumda değiliz. Onu pas geçtim. Hayırlısı olsun" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bitexen Giresunspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kağıt üstünde favori olduklarını dile getiren Güneş, "Bir mucizeye izin vermememiz gerekiyordu. 1-0'dan 3-1'e çevirmek bizim için olumluydu. Daha iyi oynayabilirdik ama bu oyunla da galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

BeinSport'un haberine göre Güneş, Dele Alli hakkında çıkan 'Sezonu kapattı' haberleriyle ilgili ise "Şu anda onu konuşacak durumda değiliz. Onu pas geçtim. Hayırlısı olsun. Bütün oyuncularımız önemli. Hepimiz gelip gideriz. Önemli olan takımın iyi olması" cevabını verdi.

Herkesi depremzedeler yararına oynanacak Atletico Madrid maçına davet eden Güneş, "Çok insanımızı kaybettik. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Atletico Madrid'e gelecekleri için teşekkür ederim, büyük bir jest. Taraftarları da maça bekliyorum" ifadelerini kullandı.