Şenol Güneş: 2-0 kazandık ama 3 oyuncu kaybettik

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş 2-0'lık Kayserispor maçını değerlendirdi: Bugün hem rakibi hem hakemi hem de zemini düşünerek oynamaya çalıştık. 2-0 kazandık ama maalesef 3 oyuncu kaybettik.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lİg'in 20. haftasında, deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, bu sezon ligde ilk kez üst üste 4 maç kazanmış oldu.

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Maalesef maçın başında gelen topun gol olması bütün oyun planlarımızı bozdu. Beşiktaş ilk golden sonra tabi normal olarak biraz daha kontrollü ve güvenli durmaya çalıştı. Bunda da açıkçası başarılı oldular. Saha zeminimiz de bugün inanılmaz kötüydü. Biz topla oynamayı da seven bir ekibiz. Zemin bize izin vermedi. Çok fazla üretken olamadık, üzgünüz. Beşiktaş'ı da Şenol Hoca'yı da kazandığı galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçı iyi bitirdik. İlk yarıda 1-2 pozisyon dışında ikinci yarı pozisyon vermedik. Oyuncular istekli oldukları zaman iyi işler yapabileceğini gördük" ifadelerini kullandı.

Saiss ve Redmond'un sarı kart, Rosier'in kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düştüğünü hatırlatan Güneş, şunları söyledi: "Bugün tabi hem rakibi hem hakemi hem de zemini düşünerek oynamaya çalıştık. 2-0 kazandık ama maalesef 3 oyuncu kaybettik. Kayserispor'un bugün seyircisi geldi. Hakikaten iyi bir taraftarı vardı. Taraftar demek ki takımına güveniyor. Bugün iki takımda oynamaya çalıştı. Son bölümde Rosier'in kırmızı kartla atılmasına üzüldüm. Ama sarı kartlara da aynı şekilde üzüldüm. Yani topa dokundu diye ilk pozisyonda sarı kart gösteriyorsan o kadar pozisyon var ki. O zaman onları da göster. Yani bir maçta 3 tane oyuncu kaybetmek kolay bir şey değil." (HABER MERKEZİ)