Semih Kaya ilk kez konuştu: Dolandırılmış bir insanım

'Fatih Terim fonu' vurgunu davasının kilit isimlerinden eski futbolcu Semih Kaya: Benim yaptığım da saçmalık. Bankada resmi bir şey olduğuna inandım. Şu an dolandırılmış bir insanım...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen 'ponzi' dolandırıcılığı davasının kilit isimlerinden, tutuklu sanık Seçil Erzan'ın kendisini dövüp zorla para aldığını öne sürdüğü eski futbolcu Semih Kaya sessizliğini bozdu. 

Gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube kanalına konuşan Kaya, "Benim Yaptığım da saçmalık... Bankada resmi bir şey olduğuna inandırıldıktan sonra ne yapabilirsiniz ki?" dedi. Mengü'nün tamamını bugün yayınlayacağı söyleşinin tanıtımına göre Semih Kaya "Seçil Erzan'ın kapısına gittim, bana tuzak kurdu" ifadelerini kullandı.        

ERZAN 'BENİ DÖVDÜ, ZORLA PARA ALDI' DEMİŞTİ

Eski futbolcu Semih Kaya'nın "Fon"dan kar elde eden ender isimlerden olduğu iddia ediliyor. Dosyanın tutuklu sanığı bankacı Seçil Erzan ifadesinde 3.200.000 dolar aldığı Semih Kaya'ya 5.700.000 dolar ödediğini anlatarak, "Kaya'ya fazladan ödediğim parayı Emre Belözoğlu ve Arda Turan'dan aldım. Buna rağmen yakamı kurtaramadım' dedi: "Ana paraya ilişkin alacağı kalmamış olmasına rağmen defalarca kez evime gelerek, tehdit ederek zorla para aldı." (HABER MERKEZİ)