Sel nedeniyle kapatılan metro istasyonları bugün açılıyor

Metro İstanbul, selde hasar görmesi nedeniyle kapatılan ve çalışmaların sürdüğü 3 metro istasyonunun sabah saatlerine yeniden hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un kuzey ilçelerini vuran sel felaketi nedeniyle işletmeye kapatılan Kayaşehir metrosunun 3 istasyonu gerekli çalışmaların ardından bugün açılacak.

Metro İstanbul, istasyonlarda çalışmaların sürdüğünü, istasyonları bazı eksiklerle de olsa hizmete açabilmeyi hedeflediklerini duyurdu. 

Metro İstanbul'dan yapılan açıklama şöyle: "İstanbul’un kuzeybatısında dün akşam meydana gelen yoğun yağış nedeniyle M3 Metro Hattımızın Kayaşehir Merkez, Şehir Hastanesi, Siteler ve Turgut Özal istasyonları işletmeye kapatılmıştır. Dün gece olayın gerçekleştiği saatten bu yana istasyonlarımızda güvenlik, temizlik, işletme, teknik bakım ve onarım ekiplerimiz 365 personel ile güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak için çalışmalara aralıksız devam etmektedir. İstasyonlarımızı bazı eksiklerle de olsa yarın hizmete açabilmeyi hedefliyoruz. Sahada özveriyle çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz. İstanbul’umuza geçmiş olsun." (HABER MERKEZİ)