Şekip Taşpınar'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama: 'Daha iyi olacağız'

Berna Taşpınar, alkol zehirlenmesinden dolayı kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde entübe edilen Şekip Taşpınar'ın son halini paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Berna Taşpınar, 'Kurtlar Vadisi' dizisindeki 'Cevat Akarsu' rolüyle tanınan Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu ve son halini paylaştı. 

Berna Taşpınar, "Biz iyiyiz daha da iyi olacağız. Hâlâ telefondan uzakta hastane odasında sağlığımıza kavuşmak için çabalıyoruz. Sizlerin güzel enerjileri ile çabucak toparlanacağımıza inanıyoruz. Sevgiler..." ifadelerini kullandı.

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisindeki ‘Cevat Akarsu’ rolüyle tanınan Taşpınar, 8 Haziran gecesi Datça’daki evinde rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Bilinci kapalı olan Taşpınar, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Acil Servis’te yapılan tetkiklerde sahte içkiden zehirlendiği belirlenen Şekip Taşpınar yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. 

Şekip Taşpınar, ‘Beyaz Gelincik’, ‘Kurtlar Vadisi’, ‘Behzat Ç.’, ‘Tek Başımıza’, ‘Karadayı’, ‘Şefkat Tepe’, ‘Cesur Yürek’, ‘Arıza’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Teşkilat’, ‘Yürek Çıkmazı’, isimli dizi ve sinema filmlerinde rol almıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)