Sefo ‘Mírame’ ile dünya listelerinde

Geçtiğimiz yılın en çok dinlenen şarkılarından birine imza atan Sefo, Latin müzik dünyasının popüler isimlerinden Reik ile yaptığı ‘Mírame’ ile dijital platformlara dünya çapında birçok listeye girdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  'Bilmem mi?' adlı şarkısıyla 2021'in en çok dinlenen isimlerinden biri olan şarkıcı Sefo, dijital mecralarda dinlenme rekorları kuran şarkısının yeni yorumuyla bu kez dünya çapında müzik listelerine girdi. Şarkıcının, "Dünya çapında en çok dinlenen Meksikalı grup" unvanını taşıyan Reik ile birlikte yaptığı 'Bilmem mi?' remiksi 'Mírame’, yayınlandığı andan itibaren uluslararası dijital müzik listelerine ilk sıradan giriş yaptı. Büyük beğeni toplayan şarkı başta Meksika olmak üzere Fransa, İtalya, İspanya, Yunanistan, Norveç, Portekiz gibi birçok ülkenin listelerine ve dünya çapında yüzbinlerce takipçisi olan Global X gibi listelere üst sıralardan girdi ve bu listelerin kapağında yer aldı.

'Mírame' için Reik grubu, Sefo'nun 'Bilmem mi?' isimli şarkısına yeni İspanyolca sözler yazdı. Şarkı, Aerro ve Dimelo Flow tarafından yeniden düzenlendi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)