Sedat Peker'in avukatı: Sedat Peker'le konuşabiliyorum

Bir süredir gözaltına alındığı yönünde haberler çıkan Sedat Peker'le ilgili yeni açıklama geldi. Avukatı Ersan Barkın gözaltı iddialarını yalanlayıp Sedat Peker'le iletişim kurabildiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Peker’in Birleşik Arap Emirlikleri'nde gözaltına alıhdığı iddialarını yalanlayarak kendisine bir yakını üzerinden ulaşabildiğini söyledi.

TELE 1'de Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu 'Anında Manşet' programında, Sedat Peker’in Birleşik Arap Emirlikleri’nde gözaltına alındığı ve Türkiye’ye teslim edileceği iddiaları konuşuldu. Katar merkezli El Cezire, Sedat Peker ile ilgili dikkat çeken bir haber ortaya atarak Peker’in gözaltında tutulduğunu iddia etmişti. El Cezire, daha sonra yayımladığı haberde ise Peker ile ilgili bölümü çıkarmıştı.

Mollaveisoğlu, programdan önce Peker’în avukatı Ersan Barkın ile konuştuğunu söyleyerek iddiaları yanıtladı. Mollaveisoğlu, Barkın’ın sözlerini şu şekilde aktardı: “Bir gözaltı söz konusu değil, hatta ulaştığım yani bendeki numara ile bir yakını üzerinden kendisi ile iletişim kurabiliyorum.” (HABER MERKEZİ)