Savcı trafikte tartıştığı adamı dava etti, 15 bot ve monta uzlaştı

Motosikletli sürücü, trafikte tartıştığı görüntüleri internette paylaştı. Tartıştığı ve savcı olan kişi, sürücüyü dava etti. Taraflar, sürücünün çocuklara bot alması karşılığı anlaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eskişehir’de görev yapan bir cumhuriyet savcısı, otomobille trafikte seyir halindeyken, motosikletli Burak Çağlar ile tartıştı. Çağlar, kask kamerasının kaydettiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

DHA'nın aktardığı bilgilere göre, cumhuriyet savcısı da görüntülerin "özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri" ifşa ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmada dosya, Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. Müşteki cumhuriyet savcısı, Burak Çağlar ile 15 çocuğa mont ve bot alması karşılığında uzlaşacağını belirtti. Çağlar da savcının şartını yerine getirerek ceza almaktan kurtuldu.

Çocuklar için alınan mont ve botlar, Eskişehir Vali Sami Sönmez İlkokulu Müdürü Ömer Yıldırım’a teslim edildi. Burak Çağlar, ceza alma ihtimali olduğu dosyada çocuklara yardım ederek olayın böyle neticelenmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi. (HABER MERKEZİ)