Sanna Marin kürsüde ağladı: Bazen ben de eğlenmek istiyorum

Lahti kentinde düzenlenen bir mitingde yeniden özür dileyen Sanna Marin, gözyaşlarını tutamadı. Marin, "Ben de bir insanım" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Basına sızdırılan görüntüleri gündem olan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Lahti kentinde düzenlenen bir mitingde yeniden özür diledi. "Ben de bir insanım. Ve ben de bazen bu karanlık bulutların ortasında eğlenmek ve hafiflemek istiyorum" diyen Marin, gözyaşlarını tutamadı. 

'İNSANLAR, YAPTIĞIMIZ İŞE BAKMALI'

"İnsanların boş zamanlarımızda ne yaptığımıza değil, yaptığımız işe baktığına inanmak istiyorum" ifadelerini kullanan 36 yaşındaki Marin, şöyle devam etti: "Tek bir iş gününü bile kaçırmadım. Yapılmamış tek bir iş bırakmadım ve bunu işi de ortada bırakmayacağım çünkü bunların hepsi geçecek. Hep birlikte daha güçlü bir Finlandiya inşa etmemiz gerekiyor."

'UKRAYNA'YI VE UKRAYNA HALKINI DÜŞÜNÜYORUM'

Finlandiya'ya 1000 kilometreden daha az bir mesafede 'şiddetli bir savaş' yaşandığını söyleyen Marin, Ukrayna'yı ve Ukrayna halkını düşündüğünü dile getirdi. Finlandiya Başbakanı, konuşmasının ardından destekçileriyle bir araya geldi. 

Özel bir partide dans ederken çekilen görüntüleri gündem olan Marin, muhalefet partilerinin çağrısı üzerine uyuşturucu testi yaptırmıştı. Marin'in uyuşturucu testinin sonucu negatif çıkmış, yapılan testte Marin'in yasa dışı bir madde kullanmadığı tespit edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise, resmi başbakanlık konutunda çekilen ve iki kadının öpüştüğü görülen fotoğraf nedeniyle özür dileyen Marin, “Uygun bir fotoğraf değildi, bunun için özür dilerim. Bu tür bir fotoğraf çekilmemeliydi" açıklamasını yapmıştı. (DIŞ HABERLER)