Samsunspor yıldız oyuncuyu imzaya bekliyor

Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Samsunspor, bir dönem Juventus ve Bayern Münih formalarıyla harikalar yaratan Douglas Costa ile anlaşmaya yakın.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 11 yıl sonra döndüğü Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Samsunspor ara transferde sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Karadeniz temsilcisi bir dönem Juventus ve Bayern Münih'in en etkili yıldızları arasında yer alan Brezilyalı kanat oyuncusu Douglas Costa’yı transfer etmeye çok yakın. Kırmızı-Beyazlılar son olarak forma giydiği ABD ekibi Los Angelas Galaxy'den 2023 Ekim ayında ayrılan 33 yaşındaki oyuncu için menajeri ile maddi konularda anlaşma sağladı. Costa'nın önümüzdeki günlerde Samsun'a gelerek sözleşme imzalaması planlanıyor.

Avrupa’ya Shakhtar Donetsk ile adım atan Douglas Costa buradaki formuyla 2015 yazında Bayern Münih’e transfer olmuştu. Burada da yükselişini sürdüren tecrübeli kanat oyuncusu 2017'de 46 milyon euro karşılığında Juventus’un yolunu tutmuştu. 2022’den bu yana Los Angeles Galaxy forması giyen Costa, geride bıraktığımız MLS sezonunda takımı adına 19 karşılaşmaya çıkarken, bu maçlara üç gol ve yedi asist sığdırdı. (SPOR SERVİSİ)