Şampiyonlar Ligi'nde iki çeyrek finalist daha belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselecek iki takım bugün belli olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu, bugün oynanacak iki maçla devam edecek. Rövanş maçlarında Arsenal Porto'yu, Barcelona Napoli'yi ağırlayacak. İki karşılaşma da Türkiye saatiyle 23.00'te başlayacak.

Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren hafta sonu oynanan maçların ardından liderliğe yükselen Arsenal'ın tur atlayabilmesi için rakibin 2 farkla mağlup etmesi gerekiyor. Arsenal'in tek farklı galibiyetlerinde maç uzatmaya gidecek. Porto'ya ise beraberlik tur için yeterli olacak.

Arsenal'da Gabriel Martinelli, sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Mikel Arteta'nın ekibinde David Raya'nın takıma dönmesi bekleniyor. Porto'da ise sakatlığı nedeniyle ilk maçta forma giyemeyen Wendell'le birlikte Mehdi Taremi bugün sahada olabilir.

Şampiyonlar Ligi'nde günün diğer maçında Barcelona ve Napoli kozlarını paylaşacak. İtalya'da oynanan ilk maç, 1-1'lik eşitlikle sona ermişti. Bu akşam oynanacak karşılaşmada 90 dakikanın beraberlikle tamamlanması halinde uzatmaya geçilecek. 90 dakika sonunda kazanan takım ise çeyrek finale yükselecek.

Barcelona'da sakatlıkları bulunan Pedri, Frenkie De Jong, Gavi ve Alejandro Balde bu maçta forma giyemeyecek. Marcos Alonso ve Ferran Torres'in ise durumu belirsizliğini koruyor.

Napoli'de ise Piotr Zielinski Barcelona maçında sahada olmayacak. Leo Ostigard, Amir Rrahmani, Jens Cayud ve Cyril Ngonge'nin ise bu maçta sahada olabilir.

(SPOR SERVİSİ)