Sagopa Kajmer'den Ceza, Fuat ve Dr. Fuchs'a mesaj: 4 kişilik temel taşız

Sagopa Kajmer, yaptığı paylaşım ile uzun süredir küs olduğu Ceza'yı etiketledi: Biz Türk Rap’in 4 kişilik temel taşıyız. Görüşmesek de buluşmasak da atışsak da her birimizin ayrı ayrı hakkı vardır.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sagopa Kajmer olarak tanınan rapçi Yunus Özyavuz, Twitter hesabından paylaştığı bir mesajla müzikseverleri heyecanlandırdı. Kajmer, rapçiler Ceza, Fuat Ergin ve Dr. Fuchs’ı etiketleyerek, “Biz Türk Rap’in 4 kişilik temel taşıyız. Görüşmesek de buluşmasak da atışsak da her birimizin ayrı ayrı hakkı vardır. Yaşasın Rap” ifadelerini kullandı.
Kajmer, Dr. Fuchs'un 2004 yılında yayınlanan Huzur N Darem albümündeki 'Kara Maskeli İstanbul' şarkısını da paylaşımına ekledi.
Sagopa Kajmer ve Ceza ikilisi Türkçe rap'in ilk dönemlerinde yaptığı çalışmalarla oldukça ses getirmiş ancak 2007 yılında küslük yaşayarak yollarını ayırmışlardı. Kajmer ve Ceza arasındaki tartışmalar mahkemelere yansımış ikilinin hayran grupları arasında bölünme yaşanmıştı. Ancak uzun süredir Türkçe rap dinleyicileri Sagopa Kajmer ve Ceza'yı barıştırmaya çalışıyordu.  (HABER MERKEZİ)

 
Etiketler sagopa kajmer ceza fuat