Sacha Boey, Bayern Münih formasıyla sahada: ‘Türkiye’de oynadıktan sonra…’

Bayern Münih'te ilk maçına çıkan Sacha Boey, "Türkiye'de futbol oynadıktan sonra her yerde oynayabileceğinizi düşünüyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sacha Boey Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olduktan sonra ilk maçına çıktı.

Bundesliga'nın 20. haftasında Bayern Münih'in Monchengladbach'ı 3-1'le geçtiği maçta ilk kez Bayern formasını sırtına geçiren Fransız sağ bek, gösterdiği performans ile dikkat çekti.

 

Boey karşılşamaya 63. dakikada Noussair Mazraoui'nin yerine oyuna dahil olduktan sonra 2 gol bulan Alman devi karşılaşmadan 3 puanı almayı başardı.

Beinsports'un haberine göre Boey, ilk maçından sonra Telefoot'a yaptığı özel açıklamada, "Galatasaray gibi bir kulübe geldiğinizde üstünüzde bir baskı olur. Hemen oynamalı ve neler yapabileceğinizi göstermelisiniz. Türkiye'de futbol oynadıktan sonra her yerde oynayabileceğinizi düşünüyorum. Bu deneyim, bana çok yardımcı olacak" dedi.

"Nasıl savunma ve hücum yapacağını bilen oldukça agresif bir oyuncuyum" diyen Boey, "Her zaman yüzde 200'ümü vermeye çalışırım. Sahaya enerjimi veririm. Fransa Milli Takımı, rüya gibi bir takım. Özellikle ülkeniz için uluslararası bir turnuvada oynamak çok büyük bir şey olur. Oraya gitmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

(SPOR SERVİSİ)