Saadet Partisi Kayser Adayı Mahmut Arıkan: Hemşehrilerimizin dediği gibi 'Yiter Gari'

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mahmut Arıkan, "Billboardlarımızı hemşehrilerimize tahsis ettik. Hemşerilerimizin dediği gibi biz de 'Yiter Gari' diyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mahmut Arıkan, Kayseri'nin sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm üretmek için billboardlarını Kayserililerin taleplerine tahsis etti.

Arıkan, Kayseri'nin son çeyrek asırdır aynı figürler tarafından yönetildiğini ve vaatlerin gerçekleşmemesiyle savrulduğunu vurguladı. 'Yiter Gaari' diyerek değişim isteğini ifade eden Mahmut Arıkan, bu adımın Kayseri'nin geleceği için bir dönüm noktası olacağını belirtti.

Arıkan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

“Billboardlarımızı hemşehrilerimize tahsis ettik. Herkesin bağırarak söylediği ama bir türlü duyulmayan o cümleyi ayırdık. Hemşerilerimizin dediği gibi biz de 'Yiter Gari' diyoruz. Bir tarafta çeyrek asırdır şehri yöneten fakat sağır olmuş yöneticiler, diğer tarafta 'Yiter Gari' diyen hemşehrilerimiz var. 'Yiter Gari' diyen, bıkan, değişim isteyen değerli hemşerilerim. Oy verin, 31 Mart'tan güzel bir değişime izin verin.”