Saadet Partili Bitmez'e 'Allah’ın gazabı' diyen Özlem Zengin miydi?

TBMM'de kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçiren Saadet Partili Hasan Bitmez için “Allah’ın gazabı böyle olur” sözleri gündemdeki yerini koruyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in Meclis kürsüsünde iktidarın İsrail politikasını eleştirdiği konuşması sırasında fenalaşarak yere düştüğü anda AK Parti sıralarından “Allah’ın gazabı böyle olur” diye bağıran vekil ya da vekiller olduğu meclis tutanaklarında yer aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, “Bazı arkadaşlarımız arkada oldukları için ne olduğunu anlayamamış olabilir” açıklaması yaptı ancak İsmail Saymaz, “Allah’ın gazabı böyle olur” sözünü Zengin’in söylediği iddiasını gündeme taşıdı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, görüntülerde Bitmez yere düşmeden önce Zengin’in ayağa kalkarak elini kolunu salladığı, Bitmez yığıldıktan sonra bağırmayı sürdürdüğü görüldüğüne dikkati çekti.

Saymaz, “Zengin, ‘Arka sıralardaki AK Partilileri’ bahane ederek inandırıcılıktan uzak bir savunma yapıyor. Zaten bir milletvekilinin ‘Allah’ın gazabı böyle olur’ demiş olması için Bitmez’in düştüğünü görmesi lazım. Haydi, arkadakiler görmedi, diyelim. En önde oturan ve ayakta olan Zengin de mi görmedi? O an... Ne söylüyordu? Yoksa ‘Allah’ın gazabı böyle olur!’ mu diyordu?” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)