Rusya'daki 'yeni' McDonald's'ın logosu belli oldu

Rusya'daki haklarını yerel bir alıcıya satan McDonald's'ın yeni logosu belli oldu. Pazar günü açılması beklenen yeni zincirin ismi gizli tutuluyor.

McDonald's logosu Rusya'daki şubeden indirilirken
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 30 yıldan fazla süredir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çıkma kararı alıp, restoranlarını yerel bir alıcıya satan McDonald's'ın ülkedeki yeni logosu belli oldu. Yerel şirket, pazar günkü resmi açılışı öncesinde reklam kampanyası başlatırken, eski McDonald's restoranlarının yeni logosunda bir hamburger ve iki patates kızartmasının yer alacağı açıklandı.

Yeni logo

Reuters'ın haberine göre, yeni açılış, ülkenin bağımsızlığını kutlayan Rusya Günü'nde, McDonald's'ın Ocak 1990'da Rusya'da ilk açıldığı Moskova'daki Puşkin Meydanı'ndaki aynı şubede yapılacak. Ancak, zincirin yeni ismi gizli tutuluyor.

McDonald's Rusya'nın yeni sahibi Alexander Govor, tüm restoranları iki ay içinde yeniden açmayı ve şube sayısını yaklaşık 850'den 1000'e çıkarmayı hedeflediğini açıkladı.

McDonald's'ın ikonik sarı logosu Moskova ve St Petersburg'daki şubelerde kaldırıldı. Yeni açılış, başlangıçta Moskova ve çevresindeki bölgede 15 şubeyi kapsayacak.

McDonald's, Rusya'daki restoranlarını 15 yıl içinde satın alma hakkını elinde tutuyor. (DIŞ HABERLER)

Etiketler McDonald's Rusya