Rus mankenin Kağıthane'deki evinde milyonluk hırsızlık

Rus manken Aleksandra Seriakova, Kağıthane'de rezidanstaki dairesinden 15 bin avro, 5 bin Birleşik Arap Emirlikleri dirhemi ile 500 bin lira değerinde mücevherinin çalındığını öne sürdü.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kağıthane'de, bir rezidanstaki Rus mankene ait bir daireden 15 bin avro, 5 bin Birleşik Arap Emirlikleri dirhemi ile 500 bin liralık mücevher çalındığı iddiasına ilişkin polislerce çalışma başlattı.

AA'nın haberine göre, 7 Eylül'de, Merkez Mahallesi'ndeki rezidansta bulunan evinden öğle saatlerinde ayrılan Rus manken Aleksandra Seriakova akşam üzeri evine döndü.

Bu sırada evin kapısında herhangi bir zorlama olmadığını gören Seriakova, bir süre evde kaldıktan sonra SPA'ya gitmek için buradan ayrıldı.

Tekrar evine döndüğünde salon masasında bulunan kutudaki küpesini görememesi üzerine durumdan şüphelenen Seriakova, evde detaylı kontrol yaptı.

Salondaki kırmızı para kutusunda bulunan 15 bin avro, 5 bin Birleşik Arap Emirlikleri dirhemi ile televizyon alt ünitesinde kutu içinde bulunan 500 bin lira değerinde olduğunu belirttiği pırlanta kolyesinin olmadığını fark etti.

Seriakova, evine hırsız girdiği gerekçesiyle durumu polise bildirdi.

Olay yerinde bir süre inceleme yapan ve güvenlik kamera görüntülerini alan ekipler, olayla ilgili çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)