Ronaldo'dan Ballon d'Or tepkisi: 'Yalancı, ismimi kullanıyor'

Ballon d'Or ödülünü veren France Football dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre'ye sinirlenen Cristiano Ronaldo, Ferre'yi yalancılıkla itham etti. Ronaldo, "Tanıtım için adımı kullanıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manchester United'ın 36 yaşındaki futbolcusu Cristiano Ronaldo, dünyada yılın en iyi futbolcusu ödülünü veren France Football dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre'ye tepki gösterdi. Ferre'nin "Cristiano Ronaldo'nun kariyerini bitirmeden önce tek bir hedefi var. O da, Messi'den daha fazla Ballon d'Or ödülü kazanmak. Bunu bana kendisi söyledi" sözlerine yanıt veren Ronaldo, "Pascal Ferre yalan söyledi. Kendisinin ve çalıştığı yayının tanıtımını yapmak için adımı kullandı" dedi.

'YİNE YALAN SÖYLEDİ'

Dün gerçekleştirilen ve Lionel Messi'nin kazandığı ödülün törenine katılmayan Ronaldo, sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Ferre'nin sözlerini yalanlayan tecrübeli futbolcu, "Bu kadar prestijli bir ödülden sorumlu kişinin, France Football dergisine ve Ballon d'Or'a her zaman saygı duyan birine saygısızca bu şekilde yalan söylemesi kabul edilemez. Bugün yine yalan söyledi. Galadaki yokluğumun nedeninin karantinada olmam olduğunu söyledi. Kariyerime en başından beri rehberlik eden şey, sportmenlik ve Fair Play içinde kazananları tebrik etmektir. Ben kimseye karşı değilim. Her zaman kendim ve temsil ettiğim kulüp için savaşırım, kazanırım. Ben kimseye karşı bir şey kazanmam" ifadelerini kullandı.

Ferre, birkaç gün önce yaptığı açıklamada Ronaldo'nun futbolu bırakmasının Messi'ye bağlı olduğunu iddia etmişti. 

ÖDÜL MESSI'NİN OLDU

Yılın en iyi futbolcusuna France Football tarafından verilen Ballon d'Or ödülünü dün Lionel Messi kazandı. Ronaldo, ödül listesinde 6. sırada kaldı ve 2010'dan bu yana ilk kez ilk 3'üç dışına çıktı. (HABER MERKEZİ)