Ronaldo: Yakında tekrar birlikte olacağız

Manchester United'da kadro dışı bırakılan Ronaldo: Kariyerim boyunca rakiplerime ve çalıştığım hocalara her zaman saygılı davranmaya çalıştım. Ben hiç değişmedim.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manchester United'da, teknik direktör Erik Ten Hag'ın oynatmadığı Tottenham maçını 90 dakika sona ermeden terk eden Cristiano Ronaldo, kadro dışı bırakılmasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Kariyerim boyunca rakiplerime ve çalıştığım hocalara her zaman saygılı davranmaya çalıştım. Ben hiç değişmedim. 20 yıldır aynı kişiyim, aynı profesyonelim" diyen Ronaldo şöyle devam etti: "Gençken, benden yaşlı ve tecrübeli oyuncular, benim için her zaman önemliydi. Her zaman gençlere örnek olmaya çalıştım. Bu hiç değişmedi. Ancak bunu yapmak ne yazık ki her zaman mümkün olmuyor. Bazen o anın sıcaklığıyla en iyisini yapamıyoruz. 

Baskıya boyun eğmek asla bir seçenek değil. Hiç de olmadı. Şu anda çalışmaya devam etmem ve takım arkadaşlarıma destek olmam, her an hazır durumda olmam gerektiğini hissediyorum. Burası Manchester United. Birlik olmalıyız. Yakında tekrar birlikte olacağız."

37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun United'daki sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. (HABER MERKEZİ)