Ronaldo: Babamı ve oğlumu evimin altında koruyorum

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, nisan ayında kaybettiği yeni doğan oğlunun küllerini, babasının külleriyle birlikte evinin altındaki kilisede sakladığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manchester United'da yaşadıklarıyla ilgili söyledikleriyle gündem olan Cristiano Ronaldo, Piers Morgan'a açıklamalarda bulundu.

Portekizli süperstar, "Oğlumun ölümü, hayatımda yaşadığım en kötü andı. Eve döndüğümüzde çocuklarım, 'Diğer bebek nerede?' diye sordular. Bir hafta dayanabildik ve onlara karşı dürüst olarak 'Cennete gitti' dedik" diye konuştu.

17 yıl önce babasını kaybeden Ronaldo, "Oğlumun külleri bende, tıpkı babamınkiler gibi. Evimin altında küçük bir kilisem var. Babamı ve oğlumu orada koruyorum" dedi.

İkiz bebeklerinden diğeri de doğduktan sonra tedavi altına alınan Ronaldo, bu dönemde Manchester United tarafından yalnız bırakıldığını şu sözlerle anlatmıştı:

"Manchester United'daki yetkililer, yeni doğmuş kızımın bir hastalığı olduğuna inanmıyor gibilerdi. Bu acı verici çünkü benim sözüme inanmadılar. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmadım. Ailemin yanında olmam gerekiyordu." (HABER MERKEZİ)