Rıfat Ilgaz Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi, kreş öğrencilerini ağırladı

Kartal Belediyesi tarafından açılan Rıfat Ilgaz Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi, çocuklardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kartal Belediyesi tarafından çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen Rıfat Ilgaz Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi, şu ana dek 90 binin üzerine öğrenci ağırladı. 

Gümüşpınar Mahallesi’nde yer alan kütüphanenin bu seferki ziyaretçileri, Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde eğitim gören öğrenciler oldu. En çok masal kitapları ve hayvan doğasını anlatan kitaplarla ilgilenen öğrencilere, ziyaretlerinde Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Hilal Kıraç ve öğretmenleri eşlik etti.

'KÜTÜPHANE ÇOK GÜZEL BİR FIRSAT SUNUYOR'

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de yaptığı açıklamada, Kartal’da çocukların kültürel ve sosyal gelişimlerini çok önemsediklerini vurgulayarak, “Rıfat Ilgaz Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi’nde, Kartallı çocuklarımız eğitmenleri ve arkadaşlarıyla beraber yine keyif dolu bir gün geçirdiler. Çocuklar bu çağlarda her konuda meraklı olurlar, o sebepten kitap okumak çocukların meraklarını giderirken, öğretmenlerine ve ebeveynlerine de çocuklarla birlikte nitelikli vakit geçirmek için çok güzel bir fırsat sunuyor" ifadelerini kullandı.