Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe formalı gözaltıya tepki

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın'ın gözaltına alınırken Fenerbahçe formalı olmasına Rıdvan Dilmen'den tepki geldi. Dilmen, taraftarlara da çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, "Çiftlik Bank" davasının sanığı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın'ın Fenerbahçe formasıyla gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Dilmen "İnsanların vicdanını rahatsız eden bir dolandırıcının üzerindeki tişörtün çıkarılıp Fenerbahçe formasıyla teşhir edilmesini sağlayanları ve buna izin verenleri Fenerbahçe müzesini gezmeye davet ediyorum!" mesajını paylaştı.

Mehmet Aydın'ın Uruguay'da tutuklu bulunan ağabeyi Fatih Aydın, dün 18:15'te İstanbul'a indi ve gözaltına alındı. Aydın'ın gözaltı işlemleri sırasında hem siyah tişörtlü hem de Fenerbahçe formalı görüntüsü kameralara yansıdı. 

Formalı fotoğraflara tepki gösteren Rıdvan Dilmen sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Dilmen formalı fotoğrafa izin verenleri Fenerbahçe müzesini gezmeye davet etti. Daha sonra bir paylaşım daha yapan Dilmen, "Tüm Fenerbahçe taraftarının pazar günkü Kayserispor maçına çubuklu formayla gelmesini öneriyorum!!" dedi ve futbolculuk günlerinden iki fotoğraf paylaştı. 

Dilmen'in paylaşımı binlerce beğeni ve paylaşım aldı. (HABER MERKEZİ)