Rıdvan Dilmen: Halis Özkahya, hakemliği bıraktığı yazısını vermiş federasyona

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK-Kasımpaşa maçını erken bitirerek hata yapan Halis Özkahya'nın hakemliği bırakmaya karar verdiğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de oynanan Gaziantep Futbol Kulübü-Kasımpaşa maçını 4 dakika erken bitiren Halis Özkahya'nın hakemlikten istifa için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dilekçe verdiği öne sürüldü. 

TRT Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu Rıdvan Dilmen "Halis hoca, hakemliği bıraktığı yazısını vermiş federasyona. Fevri düşünmüş çünkü hata insanlara mahsustur. Sonuçta Avrupa'da maç yöneten, milli bir insandan, FIFA kokartlı bir hakemden bahsediyoruz" diye konuştu. 

Federasyonun istifa talebini kabul etmemesi gerektiğini belirten Dilmen, "Ama ben birkaç yıldır da onun üzerinde bir baskı oluşturduğunu hissediyorum kulüplerin. İnşallah kabul etmezler çünkü önüne geçemezsiniz. Hata insanlara aittir. Allah'tan maç 1-0 değil 2-0'dı, iki takım teknik direktörleri yapıcı konuşmalar yaptılar" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)