Ressam Kocabıyık'ın sergisi Engelliler Günü'nde açıldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi fuayesinde engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın resim sergisi açıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın 40 tablosunun bulunduğu sergi, Antalya Büyükşehir Belediyesi fuayesinde açıldı. Serginin açılışını Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer yaptı. Kocabıyık’ın resim sergisi 8 Aralık'a kadar fuayede ziyarete açık olacak.

8 ARALIK'A KADAR AÇIK

ANKA'nın aktardığına göre, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yapılan açılışta konuşan Cansel Tuncer, “Değerleri sanatçımızın huzurunda bütün engelli bireylerimize saygılarımı iletiyorum. Birbirinden güzel eserlerin olduğu bir sergiye Büyükşehir Belediyesi olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Engellerin aşılabileceğini de bizlere gösterdiği için, çabası ve azmi için Alper Kocabıyık’a çok teşekkür ediyorum. Çok güzel eserler üretmiş. Alper’in kıymetli annesi Hafize Öztürk'e de bu büyük emeği ortaya çıkarmadaki desteği için çok teşekkür ederim” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)