Resmi Gazete'de yayımlandı: 7 taşınmaz ihale usulüyle satılacak

Resmi Gazete'de yayımlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığının ilanına göre 4 ildeki 7 taşınmaz "pazarlık" usulüyle ihale edilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla'daki 7 taşınmazın "satış" yöntemiyle ihalesi gerçekleştirilecek. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki Hacıkara Mahallesi ile Edirne'nin Merkez ilçesindeki Sarıcapaşa Mahallesi'ndeki taşınmazların ihalesi kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "pazarlık" usulüyle gerçekleştirilecek.  İhaleler, açık artırma usulüyle sonuçlandırılacak. 

Geçici teminat bedelleri Ankara'daki taşınmaz için 450 bin lira, Edirne'deki taşınmaz için 500 bin lira olarak belirlenirken, katılacaklar 13 Eylül'e kadar teklifte bulunabilecek.

Aydın'ın Didim ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki yaklaşık 29 bin yüz ölçümlü 3 taşınmazın özelleştirilmesini teminen yapılacak ihalelerde geçici teminat bedelleri 3-6 milyon lira, ihale için son teklif tarihi ise 14 Eylül olacak.

Muğla Datça'daki taşınmaz için 20 milyon lira teminat bedeli belirlenirken, ihaleye 20 Eylül'e kadar teklif verilebilecek. Marmaris'teki taşınmaz için geçici teminat bedeli de 25 milyon lira, son telif verme tarihi ise 21 Eylül olacak. (HABER MERKEZİ)