Reklama gidildi zanneden sunucudan adaya: AK Parti adına yapıyorum

Sakarya'da yayın yapan yerel TV264 kanalının yayınına katılan AK Partili aday ve sunucu arasında 'reklama gidildiği' düşünülen anlardaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 14 Mayıs seçimlerine 5 gün kaldı. Parlamento seçimleri için milletvekili adaylarının çalışmaları da aralıksız sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yerel bir televizyona konuk olan AK Parti'nin Sakarya'daki milletvekili adaylarından Ertuğrul Kocacık yayın kazası yaşadı.

Sakarya'da yayın yapan TV264 televizyonunda yayınlanan Seçim 264 Özel isimli programda, reklam arasında kayıt sonlandırılmayınca söylenen her şey canlı yayına yansıdı.

Meridyen Haber köşe yazarı Hasan Arslan'ın Twitter'da paylaştığı görüntülerde Kocacık'ı programına konuk eden Sefa Polat, reklam arasında Kocacık'a soruları ve 'vermesi gereken cevapları' söyledi. Kocacık'ın, "Safa abi sen sürekli burada mısın?" diye sorması üzerine Polat şöyle konuştu:

"Yok abi ben seçim döneminde AK Parti adına burada şey yapıyorum. Normalde benim "Adayorum" diye haber sitem var bir de reklam ajansım var. Seçime kadar buradayım. Her seçim dönemi perde arkasında aktif görev alıyordum, belli etmiyorduk. Bu kez ilk defa görünür oldum."