Rapçi Uzi'den ev sahibine tepki: Temiz bıraktığım evi dağıtmaya çalışmışsınız

Rapçi Uzi'nin ev sahibi, rapçinin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığını söyleyip evin halini paylaştı. Uzi ise iddiaları yalanlayarak, "Temiz bıraktığım evi dağıtmaya çalışmışsınız o bile olmamış" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Makina', 'Umurumda Değil', 'Krvn' ve 'Paparazzi' gibi şarkılarıyla tanınan rapçi Uzi'nin ev sahibi, şarkıcının Bomonti'deki evinden 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı öne sürdü.  Ev sahibinin iddialarını kabul etmeyen Uzi sahne adıyla bilinen Utku Cihan Yalçınkaya, elinde ödediği kiraların dekontlarının bulunduğunu belirtti.

EV SAHİBİ: BELKİ UTANIRLAR

Sosyal medya hesabından Uzi'nin kaldığı iddia edilen evin dağılmış halini paylaşan ev sahibi, "2022 yılında TR'nin en çok dinlenen sanatçısı(!) Uzi'nin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ve çilingirle girebildiğimiz, Bomonti Anthill'deki dairemizin durumu. Muhatabımız olan prodüktörünün de sırra kadem basmış olması içler acısı. Belki utanırlar!" ifadelerini kullandı.

UZİ: YARGIYA TAŞIYALIM

Uzi de, X hesabından yaptığı paylaşımda ev sahibine yanıt verdi. Rapçi, şu ifadeleri kullandı:

"Temiz bıraktığım evi dağıtmaya çalışmışsınız o bile olmamış. Kontratım var, evime nasıl izinsiz giriyorsun? Usulsüz yaptığın kira artışını susun diye ödediğim dekontlarıyla beraber bu görüntüleri yargıya taşıyalım o zaman?"

Ev sahibi, Uzi'nin açıklamasının ardından önce paylaşımı sildi, sonra da hesabını kapattı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler uzi ev sahibi kira