Ramazan Kaşlı: Vatandaşlarımızın yüzde 90'ı MHP'yi takdir ediyor, ancak yüzde 10’u oy veriyor

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90’ı MHP’nin politikalarını takdir ediyor. Ancak yüzde 90’ı oy vermiyor, yüzde 10’u oy veriyor" dedi.

Fotoğraf: Anadolu Ajansı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Yozgat merkez, ilçe ve beldelerinde gösterdiği belediye başkanı adaylarını tanıttı.

ANKA Haber Ajansı'nın haberine göre, Rıza Kayaalp Spor Salonu’ndaki tanıtım toplantısına belediye başkanı adaylarının yanı sıra MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef de katıldı. 

Toplantıda konuşma yapan Ramazan Kaşlı, "Sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın yüzde 90’ı MHP’nin politikalarını takdir ediyor, takip ettiklerini söylüyor. Ancak yüzde 90’ı oy vermiyor, yüzde 10’u oy veriyor. 31 Mart'ta inşallah MHP adayları hak ettiğini alacak" dedi.

Ramazan Kaşlı (Fotoğraf: ANKA)


"Sayın Cumhurbaşkanımız Ankara'daki il belediye başkan adaylarını tanıtırken 'Ha Milliyetçi Hareket Partili ha AK Partili belediye, bunun farkı yok bundan sonra bizim için' vurgusu sizler için, adaylarımız için gerçekten çok önemliydi" diyen Kaşlı, "Kendi memleketimde de bugüne kadar 'iktidar partisinden olursa belediye, daha fazla yardım alır, daha çok hizmet eder' anlayışı vardı. Ancak Cumhur İttifakı'nın artık AK Partili belediyeciliği ya da Milliyetçi Hareket Partili belediyenin hükümetten pay almada, yardım almada hiçbir farkı olmadığını Sayın Genel Başkanımız da Sayın Cumhurbaşkanımız da her platformda özellikle vurguluyorlar" ifadelerini kullandı.

SEDEF: İNSANLARI AYRIŞTIRMADIK

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ise "Bugün insanları ayrıştırmadık. MHP’nin bir belediye kazanması demek, insanlara oy verdi-vermedi ayrımı yapmak değil, Yozgat'ı bütünüyle kucaklamak ve birlik, beraberlik içerisinde kendi memleketimize hizmet etmek demek" diye konuştu.

"Cumhur İttifakı'na sahip çıkacaklarını" söyleyen Sedef, "Ama bir taraftan da belediye hizmetlerinde en iyisini MHP’nin belediye başkanları yapar demekten vazgeçmeyeceğiz. İnşallah bunu 31 Mart'ta zaferle sonuçlandıracağız. Biz, vatana karşı yapılan hainliklere, PKK'lı teröristlerin yaptığı saldırının karşısında yine dimdik durmaya devam edeceğiz, ama ilçelerimizde de insanlarımızın bizden beklediği hizmeti de yerine getirmek için mücadelemizi devam ettireceğiz. Biz, işsiz gencimizin işsizliğinin problemini Meclis’te de gündeme getiriyoruz. Belediyelerimizde de onların sıkıntısını çözmek için mücadele vereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından adaylar tek tek kürsüye davet edilip tanıtıldı.

(HABER MERKEZİ)