Priscilla Presley, Elvis Presley’den sonra neden evlenmediğini anlattı: Kimse onun gibi olamazdı

Elvis Presley'nin eşi Priscilla Presley, neden tekrar evlenmediğine dair konuştu. Presley, "Öyle bir arzum yoktu. Kimse onun gibi olamazdı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen Elvis Presley ile  1967 ile 1973 yıllar arasında evli kalan Priscilla Presley, adını taşıyan Sofia Coppola imzalı "Priscilla" filmiyle gündemde. Filmin yapımcılığını üstlenen 78 yaşındaki Presley, 1977 yılında 42 yaşında hayatını kaybeden Elvis Presley ile ayrıldıktan sonra neden tekrar evlenmediğini açıkladı.

Ntv'nin aktardığı habere göre, Elvis Presley yaşadığı müddetçe yeniden evlenmeme yemini ettiği iddia edilen Priscilla Presley, söylentileri doğruladı. People'a konuşan Presley, "Bunu kaldırabileceğini düşünmüyordum. Dürüst olmak gerekirse, Elvis'ten sonra kimseyle evlenmek istemedim. Öyle bir arzum yoktu. Kimse onun gibi olamazdı" ifadelerini kullandı.

Neden yalnızca bir çocukları olduğu sorusuna da cevap veren Priscilla Presley, "Elvis çok meşguldü. Lisa küçükken onun yanında olamadığı için de biraz suçluluk hissediyordu" dedi. 

A24'ün yapımcılığını üstlendiği film, Cannes'daki gösteriminin ardından 7 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı. Film, Oscar yarışının güçlü adaylarından biri olarak değerlendiriliyor.