Premier Lig devlerinden Benzema yarışı

Suudi Arabistan'dan ayrılmak isteyen Benzema'ya İngiliz devleri Arsenal ve Chelsea talip oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sezon başında transfer olduğu Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'dan ayrılmayı kafasına koyan dünyaca ünlü golcü Karim Benzema için İngiltere Premier Lig devleri Arsenal ve Chelsea'nin transfer yarışına girdiği iddia edildi.

TEAMtalk'ta yer alan habere göre; şampiyonluk özlemini sonlandırmak için mücadele eden Arsenal'de golcü oyuncular Gabriel Jesus, Eddie Nketiah ve Kai Havertz'tan tam performans alamayan Teknik Direktör Mikel Arteta ocak ayı transfer döneminde forvet takviyesi yapmaya karar verdi. Golcü transferi için Napoli'den Osimhen'le ilgilenen Londra ekibi, bu transferin zorluğuna karşın Arabistan'dan ayrılmaya hazırlanan 36 yaşındaki Benzema'yı da listesine aldı.

Yaptığı rekor transfer harcamalarına rağmen Premier Lig'de zirveden bir hayli uzak kalan Chelsea de kendisini kanıtlamış bir 9 numara takıma katmak istiyor. Forvette genç oyuncular Jackson, Broja ve Washington'a sahip olan Maviler, Benzema ile hücumuna tecrübe katmayı düşünüyor. 

Cezayir asıllı Fransız yıldız Benzema, Real Madrid'den eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun peşinden Orta Doğu'ya giderek Avrupa futbolunu bırakmıştı. Ballon d'Or ödüllü Benzema için Arsenal ile Chelsea arasında bir yarış olacağı düşünülüyor. (SPOR SERVİSİ)

Etiketler Arsenal Chelsea Benzema