'Power Rangers' ekibi üniformalarını giydi: 30'uncu yıla özel bölümden ilk fragman

'Power Rangers'ın orijinal kadrosundan oyuncularla, 30'uncu yıldönümüne özel hazırlanan 'Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always'den ilk fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- 90'lı yıllarda ekranlarda olan süper kahraman dizisi 'Power Rangers'ın 30'uncu yıldönümüne özel hazırlanan, Netflix yapımı 'Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always'den ilk fragman yayınlandı.

Dizinin orijinal kadrosundan oyuncuların yer aldığı bölüm, ekibin bir kez daha ikonik üniformalarını giymesine ve yıllar önceki yenilgisinden sonra bir şekilde geri dönen Rita Repulsa’ya karşı takım oluşturmalarına tanıklık ediyor.

Kayıprıhtım'ın haberine göre Rita, zamanda geriye yolculuk yapmayı ve Power Ranger’ları Zordon ile tanışmadan önce öldürmeyi planlıyor. Fragman öncelikle Billy Cranston’ın rolünü tekrar canlandıran David Yost ve Zack Taylor’ın rolünü tekrar canlandıran Walter Emanuel Jones gibi geri dönen oyunculara odaklanırken, ikinci jenerasyon Power Ranger’larından Rocky DeSantos (Steve Cardenas) ve Adam Park (Johnny Yong Bosch) gibi çeşitli karakterler de görünüyor. Richard Horvitz, Alpha 5’in sesi olarak geri dönerken, Barbara Goodson bir kez daha Rita Repulsa’yı oynuyor.

Power Rangers ekibini 30 yıl sonra yeniden bir araya getiren özel bölüm, 19 Nisan'da Netflix'te izleyiciyle buluşacak.